Våra tjänster (B2B)

Välkommen till Texelent - din pålitliga partner inom möbelvård sedan 1993! Hos oss har vi dedikerat oss till att erbjuda högkvalitativa textilskyddstjänster som hjälper företag och organisationer att bevara och förlänga livslängden på sina möbler.

Vi är stolta över vår långa historia och vår expertis inom textilskyddstekniker, som har gjort oss till en erkänd och pålitlig aktör på marknaden. Genom åren har vi hjälpt en mängd olika kunder, inklusive hotell, konferensanläggningar och många andra verksamheter, att upprätthålla både estetik och funktionalitet hos sina möbler.

Våra avancerade produkter och tekniker är utformade för att säkerställa att dina möbler förblir i toppskick, även efter intensiv användning och slitage. För hotell och konferensanläggningar är våra textilskyddstjänster särskilt värdefulla, då de hjälper till att förlänga livslängden på möbler och därmed spara pengar på lång sikt.

Med Texelents textilskydd kan du undvika tidig nedbrytning och förlänga tiden mellan stora möbelinvesteringar. Det innebär att du kan skapa en bekväm och estetiskt tilltalande miljö för dina gäster samtidigt som du minskar dina kostnader för ersättning och underhåll.

Vi är övertygade om att vår kompetens och vårt engagemang för högkvalitativa textilskyddslösningar kommer att göra en verklig skillnad för ditt företag. Med Texelent vid din sida kan du förlita dig på beprövade metoder och en pålitlig partner inom möbelvård och textilskydd. Välkommen till Texelent, där dina möbler är i goda händer!

Ta kontakt nedan eller maila oss på info@texelent.se för att diskutera hur vi kan hjälpa er med era behov!

Kontaktformulär